logo.png
Skriv ut sidanStart > Våra produkter
Start > Våra produkter

Produkter från Yale säkrar hemmet

Med Yales lås och andra säkerhetsprodukter blir ditt hem, dina dörrar och dina tillhörigheter skyddade. På smidigast möjliga vis. Yales omfattande sortiment erbjuder näst intill fullständiga säkerhetslösningar för dig och din familj, oavsett om det gäller hänglås eller värdeskåp. I över två hundra år har Yale tagit hand om människor och deras favoritsaker över hela världen.

yale_doorman_meny.jpg
Yale Doorman

Med Yale Doorman slipper du tänka på nycklarna. Öppna enkelt med en kod istället. Du kan även använda mobilen för att styra ditt Yale Doorman och hålla koll på ditt hem. Du ser när barnen kommer hem från skolan och kan släppa in besökare på distans.

yale_doorman_meny.jpg
Yale Doorman tillbehör

Här hittar du tillbehör såsom extra taggar, fjärrkontroll, täckskylt för att dölja gamla skruvhål och märken i dörren.

yale_doorman_meny.jpg
Yale Easy kodlås
Yale Easy är ett batteridrivet kodlås som utan elektriska installationer monteras som kompletterade daglås i din dörr eller bekvämt kodlås i bod eller förråd. Yale Easy levereras komplett inklusive låshus.
yale_doorman_meny.jpg

Yale Easy Fit hemlarm
Hemlarm från Yale avskräcker tjuven och kan göra att denne väljer att inte fullfölja det planerade inbrottet. Du kan därmed känna dig trygg både när du är hemma och borta. Våra hemlarm är dessutom så enkla att installera att du kan göra det själv.

yale_doorman_meny.jpg

Elektroniska dörrögon
Med ett elektronisk dörröga kan du se personen som står utanför din dörr, det ger dig tryggheten att identifiera besökaren. Med den inspelnigsbara så kan du själv ta ett foto eller så kan du ställa in produkten att den tar foto på den besökaren som ringer på dörrklockan.

yale_doorman_meny.jpg

Yale Code Handle
Nu kan du slippa nycklar till både altandörr och fönsterlås. Säkerhetshandtaget Code Handle öppnas och låses med en kod i stället. Det är enklare, och ger dessutom en extra säkerhet.

yale_doorman_meny.jpg

Hänglås
Yale hänglåsserien. Det kan tyckas som en omöjlig uppgift att utveckla och förbättra en produkt som har varit en del av vår tillvaro i generationer.

yale_doorman_meny.jpg

Hänglåshaspar
Hänglåshaspar för hänglås passar till bodar lådor mm.

 

Adress

Siqur AB

 

Kontakt

Tel: 0702242039

info@siqur.nu

mats@siqur.nu

Organisationsnummer

559102-2495

Godkänd för F-skatt och rotavdrag